Home > Travel Trade > Travelworld: meer dan 30 nieuwe hotels
Shangri-La Hambantota Sri Lanka (Gimanhala Deck)
Shangri-La Hambantota Sri Lanka (Gimanhala Deck)

Travelworld: meer dan 30 nieuwe hotels

Verre Reizen specialist Travelworld bracht haar nieuwe Verre Reizen brochure op de markt, meteen de meest uitgebreide Travelworld brochure ooit met maar liefst 252 pagina’s vol exotische reisideeën verdeeld over meer dan 40 bestemmingen.

De brochure blijft geldig tot eind 2018 en staat vol hotels, privé-rondreizen en unieke belevingen. Die laatste werden gegroepeerd onder de noemer Travelworld Moments en gaan van een helikoptertocht in La Réunion tot een nachtje in de woestijn van Oman.

Sinds 2016 zijn de Emiraten de #1 bestemming bij Travelworld. Daarom werd beslist om het aanbod verder uit te breiden met enkele tophotels. Zo is er het nieuwe Nikki Beach Resort Dubai, het Burj Al Arab of ook nog de volledig vernieuwde Ritz Carlton. Ook de Golfstaat Ras Al Khaimah, bekend om haar ongerepte natuur en haar all Inclusive opties, behoort voortaan tot het aanbod.

In totaal werden meer dan 30 nieuwe hotels aan het aanbod toegevoegd. Met het Shangri-La Hambantota Resort en het Anantara Peace Haven Tangalle worden twee toppers aan de zuidkust van Sri Lanka aangeboden. Bali werd ook aangevuld met o.m. de nieuwste telg van de Alila familie (Alila Seminyak), één van de meest luxueuze hotels op het eiland (St. Regis Bali) en het hypermoderne designhotel Luna2 Studiotel. Ander droomhotels zijn Dhigali Maldives, White Sand Luxury Villas Zanzibar en Keemala Phuket.

Travelworld sloot daarnaast ook een overeenkomst met de W hotelgroep, en biedt voortaan de innovatieve luxehotels W Seminyak Bali en W Maldives aan.

Naast het aanbod binnen de brochure is er ook nog een uitgebreidere keuze online op de kersverse website www.travelworld.be, die sinds twee maanden online staat en nog dagelijks wordt aangevuld met nieuwe content en tools.

Verder zijn er nog de andere Travelworld brochures “ABC”, met het beste van Aruba, Bonaire en Curaçao, en “Malta/Gozo” met het uitgebreidste aanbod op de Maltese eilanden van de Benelux.

Alle brochures zijn bij te bestellen via www.connect2.be of online te consulteren via het reisagentenplatform Travelworld Topseller (www.top-seller.be)

Reizen naar sportwedstrijden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Typical Mongolia landscape with yurts in the distance.

Mongolia: the wild (far) east

Liefst 50 maal groter dan België, goed voor amper 3 miljoen inwoners en “gewrongen” tussen de historische vijanden Rusland en ...

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.