Home > Rail > Publiscope: welkom in Disneyland® Parijs!
Thalys Disneyland

Publiscope: welkom in Disneyland® Parijs!

Thalys brengt je rechtstreeks naar de magische wereld van Disney én luchthaven van Parijs

Met Thalys reis je rechtstreeks naar Disneyland® Parijs vanuit België en Nederland. Thalys biedt dagelijks twee retourritten aan, met stops in Marne-la-Vallée en Roissy Charles de Gaulle (luchthaven van Parijs), vanuit Antwerpen, Brussel, Schiphol en Rotterdam. Naast aantrekkelijke prijzen – tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 29 in Standard, voor kinderen onder de 12 jaar betaal je slechts € 15  – gaat de reis ook bijzonder snel. Vanuit Brussel-Zuid sta je op anderhalf uur aan de toegangspoort van het magische pretpark.

“Thalys biedt haar Belgische en Nederlandse reizigers een rechtstreekse verbinding naar bestemmingen in het noordoosten van Parijs. Dankzij de uitbreiding van ons netwerk kunnen zij genieten van een erg gemakkelijke toegang tot Disneyland® Paris en de luchthaven Paris Charles-de-Gaulle”, vertelt Bertrand Gosselin, CEO van Thalys.

Je laten meevoeren met de wondermooie parade rond het kasteel van Doornroosje, meezingen met de figuurtjes van ‘It’s a small World’ of een helse val in de ‘Twilight Zone Tower of Terror’. Disneyland® Parijs blijft tot de verbeelding spreken, en er is voor jong en oud zoveel te doen en beleven. Met Thalys wordt de rit van en naar het park eenvoudiger dan ooit: in alle comfort reis je vanuit Antwerpen-Centraal of Brussel-Zuid rechtstreeks naar het park, zonder file- of parkeerstress.

Het is voor Disneyland® Paris een grote troef dat we Thalys aan de ingang van onze parken kunnen verwelkomen. De nieuwe directe verbinding vanuit Antwerpen, Brussel, Rotterdam en Amsterdam stelt ons in staat om steeds dichter bij onze internationale klanten te staan”, legt Isabelle Willemsens, Country Director Benelux Walt Disney Parks & Resorts, uit.

Daarnaast is er ook de rechtstreekse verbinding naar de luchthaven Paris Charles-de-Gaulle. Een troef voor Belgische reizigers die vanuit Parijs van en naar hun bestemming willen vliegen.

Thalys Corporate Fares Program

Thalys biedt aan bedrijven de mogelijkheid zich in te schrijven op het Thalys Corporate Fares Program. Vanaf de eerste reis geniet een bedrijf van verlaagde ticketprijzen, maar bovenal van erg aantrekkelijke naverkoopvoorwaarden. Zo zijn de tickets 100% flexibel, worden ze 100% terugbetaald voor en na vertrek in geval van annulatie en heeft de reiziger een soepele toegang. Dat betekent dat hij op eender welke Thalys in dezelfde richting op dezelfde dag kan stappen zonder zijn ticket te moeten omruilen. Uitermate handig als die vergadering uitloopt of net wanneer ze vroeger gedaan is om zo eerder thuis te zijn. Meer info en inschrijven kan via thalys.com

Tarieven:

  • Vanaf €29 in de categorie Standard, €52 in Comfort en €75 in de categorie Premium
  • Tot 12 jaar: €15 in Standard, €30 in Premium (“het Kid-tarief”)

Reistijd:

  • Charles de Gaulle: 1u11 vanuit Brussel-Zuid, 2u00 vanuit Antwerpen-Centraal
  • Marne-la-Vallée: 1u33 vanuit Brussel-Zuid, 2u20 vanuit Antwerpen-Centraal

Verkoopsvoorwaarden: Onder voorbehoud van beschikbaarheid worden tickets aangeboden via de gebruikelijke verkoopkanalen van Thalys, in het bijzonder via www.thalys.com en de Thalys- app.

Frequentie: Dagelijks twee treinen heen en terug

Reizen naar sportwedstrijden
x

Check Also

Thalys: nieuwe website en verbeterd Thalys The Card programma op komst

Met een nieuwe website, een nieuwe app en een uitbreiding van het Thalys The Card programma wil Thalys International haar ...

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.