Home > MICE > The Westwing: nieuwe high-tech ruimte voor Faculty Club Leuven
The Westwing Meetings

The Westwing: nieuwe high-tech ruimte voor Faculty Club Leuven

Met “The WestWing” nam de Faculty Club in het Leuvens Groot Begijnhof een gloednieuwe hightech ruimte in gebruik voor innovatief en creatief vergaderen.

De nieuwe vleugel is een zelfstandig geheel binnen de Faculty Club, naast het hoofdgebouw. Het is een aanvulling op de al aanwezige vergaderzalen. De zaal met aparte break-out rooms met elk een eigen concept, biedt bedrijven de mogelijkheid om te werken, te vergaderen en te brainstormen. Er is ook een co-workingruimte voorzien.Tevens biedt het à la carte restaurant van de Faculty Club catering-ondersteuning aan, alsook drankenformules op een “serve yourself-manier”.

De nieuwe vleugel is uitgerust met hoogtechnologische tools zoals de MS Surface Hub voor interactiviteit in het creatief proces, livestreaming, bioskoopkwaliteit beeld en geluid of een state of the art “ideeënwand”, zijnde een interactieve wand die een ontwerpproces van A tot Z instant digitaal verwerkt en beveiligd archiveert.

De Faculty Club is de enige eventlocatie wereldwijd ingebed in een UNESCO werelderfgoed. Voor WestWing renoveerde en restaureerde de club oude 16e-eeuwse stallingen in overleg met Monumentenzorg. Herbiest. Er werden zo veel mogelijk oorspronkelijke elementen behouden.

Ook het restaurant van de Faculty Club, Cum Laude, werd vernieuwd. Het restaurant met groot terras in het historische begijnhof is open voor iedereen. Sinds kort leidt chef Tom Vanhoegaerden er de keuken. Het restaurant heeft een vermelding in de Gault&Millau gids en 2 vorkjes in de Michelin gids, en bezit de Groene Sleutel en de Smiley. Voor meer info, surf naar Faculty Club Leuven

Reizen naar sportwedstrijden

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.