Home > Hotellerie > Ikos Dassia Corfu: klasse, elegantie, en raffinement.
Ikos Dassia

Ikos Dassia Corfu: klasse, elegantie, en raffinement.

Ikos Resorts neemt in mei volgend jaar het vijfsterren Ikos Dassia in Corfu in gebruik, meteen het derde all inclusieve resort van de groep.

Ikos Dassia is gelegen in de baai van Dassia, op 15 minuten van het historische centrum van Corfu-stad en op 20 minuten van de internationale luchthaven van het eiland. Ikos Dassia zal beschikken over 403 kamers, suites en villa’s, omgeven door tuinen en uitkijkend over de Ionische Zee.

De menu’s zullen worden samengesteld door Michelin sterrenchefs, en er zijn 300 lokale en internationale wijnen geselecteerd door de Ikos sommelier. Een uitgebreid sportaanbod, een gratis minibar op de kamer, 24/24 roomservice en merkdranken behoren eveneens tot het aanbod. Ikos Dassia biedt een keuze aan uit negen restaurants, die allen deel uitmaken van het all inclusive pakket en waarvan er zeven à la carte zijn.

De keuken gaat van hedendaags Grieks, deli Grieks, Aziatisch/Oosters Italiaans, Frans, Baskisch tot lokale gastronomie van Corfu. Daarnaast is er nog de keuze voor het mediterraan buffetrestaurant of voor de vernieuwende Dine-Out optie; met deze laatste optie hebben gasten de mogelijkheid om te dineren in zorgvuldig geselecteerde, lokale Griekse restaurants op het eiland Corfu, als onderdeel van hun all inclusive verblijf.

In de tuinen en bij de zwembaden zijn elf bars te vinden, waaronder een ijssalon, een adults-only wijnbar en de bars bij het zwembad en in het hotel.

De 403 luxueuze kamers, suites en villa’s met één of twee slaapkamers, met verschillende types voor koppels en gezinnen, zullen verspreid liggen over 8 hectare, in een groene omgeving en direct aan het strand. Het resort zal beschikken over zeven verwarmde zwembaden waaronder de spa zwembaden en de adults-only zwembaden, alsook een aantal privé-zwembaden.

Het 600 meter lange privé-zandstrand bij de kristalheldere Ionische Zee is exclusief gereserveerd voor de hotelgasten. Deze genieten van luxueuze ligbedden en parasols mét barservice om gratis een drankje of een hapje te bestellen, 30 minuten gratis opvang op het strand voor kinderen vanaf 4 jaar en een speciale adults-only zone. Tot de faciliteiten behoren tennisbanen met avondverlichting, aerobic lessen, basketbal, beach badminton, volleybal, kanovaren, waterfietsen, sup, mountainbiken, Pilates, Zumba, tafeltennis enz. Een aantal gemotoriseerde watersporten zijn mogelijk tegen betaling.

De spa en fitness centra bieden op-en-top luxe, met: privé-behandelingskamers waaronder suites voor koppels; verwarmde overdekte en buitenzwembaden met jacuzzi; een thermale suite met stoombad en sauna; een kapsalon en een beauty corner met nagelstudio en luxueuze producten van Anne Semonin.

Ikos Oceania en Ikos Olivia werden meermaals bekroond en recent verkozen tot de beste luxe all inclusive resorts in Europa en wereldwijd in de TripAdvisor Travellers Choice Awards 2016.

Voor meer info, surf naar IKOS DASSIA

Reizen naar sportwedstrijden
x

Check Also

Corendon is op weg naar 1 miljoen passagiers in 2020

Anno 2018 is Corendon een voorbeeld van hoe je met een blijvend geloof in pakketreizen en verticale integratie een succesrijk ...

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.