Home > Hotellerie > Hotel Hubert: cosy design in hartje Brussel

Hotel Hubert: cosy design in hartje Brussel

Voordien bekend onder het Scandic Hotel gesternte combineert het aan de Brusselse Arenbergstraat gelegen Hotel Hubert (www.hotelhubert-brussels.be) de centrale lokatie met een cosy design sfeertje.

Je ziet het meer en meer in de hotellerie, en ook Hotel Hubert volgt deze trend: een échte klassieke receptie heeft het hotel niet, wél een self-check-in en check-out kiosk. De jonge staff assisteert je overigens graag (indien nodig) hieromtrent, of biedt je in afwachting een gratis Nespresso kopje & koekjes aan.

Hotel Hubert is ideaal gelegen voor wie met de trein naar Brussel reist. Het Centraal Station ligt op enkele wandelminuutjes verwijderd, net als de Grote Markt en de chique Sint-Hubertusgalerij.

Alle 100 modern en comfortabel ingerichte kamers beschikken over een koelkast die je zelf naar believen kan vullen, in de badkamer vind je ook een haardroger. Het hotel staat tevens toe dat je iets bestelt via Deliveroo en/of Uber Eats. De hotelreceptie belt je dan op wanneer de bestelling aangekomen is; handig. Aan de receptie is er ook een Grab & Go vending machine beschikbaar, en dit 24 uur op 24.

Ontbijten kan in het aangrenzende The Foodmaker, waar je voor 15€ van een buffet gebruik kan maken, inclusief een aantal gezonde opties. A la carte ontbijten kan ook. Je ziet er Brusselaars en/of pendelaars aanschuiven voor een ochtendhap vooraleer ze naar kantoor trekken. Het ontbijt kan wel niet op de kamerrekening geplaatst worden.

In het hotel hangt een los en ongedwongen sfeertje, en dat merk je vooral ‘s avonds. Terwijl het atrium en de trendy loungemuziek het ruimtelijke gevoel versterken, is het best gezellig vertoeven in de lobby, die naast een leuke bar ook een sfeermakende vintage foodtruck aanbiedt met diverse hot dog bereidingen, gaande van klassiek Amerikaans tot funky (dagelijks geopend van 18 tot 22 uur).

Overigens zijn er in de directe buurt meer dan voldoende keuzemogeijkheden om te gaan dineren. Zo blijft Aux Armes de Bruxelles, ook na vele tientallen jaren, een klassieker avant-la-lettre (www.armesdebruxelles.com) waar je de typische sfeer van een stijlvolle brasserie kan opsnuiven. Ontvangst, bediening, de tafel, het bord en de sfeer: alles zit hier spreekwoordelijk “snor”.

De WiFi is gratis in het hotel, en er is ook een air-printer voor wie zijn boarding pass dient uit te printen. Niet dat het nog vaak moet in deze mobiele tijden, maar een Ryanair bv. rekent je alsnog een toeslag aan als je enkel je e-ticket aan de check-in toont.

De (zeer) centrale ligging, de design aankleding, de cosy ongedwongen sfeer en de nabijheid van alles wat je van een hoofdstedelijk aanbod kan verwachten, maken van Hotel Hubert (www.hotelhubert-brussels.be) niet alleen voor reguliere “weekendje Brussel”-gangers een te overwegen optie, maar ook voor corporates die weg willen van de soms té zakelijke sfeer van de ketenhotels.

Reizen naar sportwedstrijden
x

Check Also

Eurostar gaat voor totale reiservaring

Eurostar biedt reizigers voortaan een pakket van treinticket en zorgvuldig geselecteerde hotels aan. Het nieuwe aanbod is samengesteld uit hotels ...

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.