Home > Hotellerie > BLESS: nieuw “hedonist luxury” merk van Palladium Hotel Group

BLESS: nieuw “hedonist luxury” merk van Palladium Hotel Group

Onlangs opende in Madrid het BLESS Hotel haar deuren, meteen het eerste hotel onder de nieuwe luxe hotelmerknaam BLESS Collection Hotels, deel uitmakend van de Palladium Hotel Group.

Op korte termijn zullen er bijkomende BLESS hotels geopend worden in cosmopoliete steden en internationale strandbestemmingen, met in eerste instantie de opening van een BLESS hotel op Ibiza.

Het BLESS Hotel Madrid is gevestigd in Calle de Velázquez, in het hart van het trendy Salamanca district, en ging vroeger door het leven onder de naam Gran Hotel Velázquez. Het hotel biedt 111 kames aan, een rooftop zwembad, een spa en een gym, een bowlbaan, een gourmet restaurant, drie bars en een aantal vergaderzalen.

BLESS Collection Hotels staan synoniem voor een “Hedonist Luxury” concept, met o.a. de aanwezigheid van een butler en een ruime keuze uit bedlinnen en bedkussens. Verder biedt het hotel een non-stop programma van “inspirational entertainment” aan, met o.a. live muziek, modeshows en tentoonstellingen over visuele kunst en fotografie. Voor het f&b gebeuren wordt beroep gedaan op de bekende Baskische chef Martin Berasategui, eigenaar van tien Michelin sterren (meer dan eender welke Spaanse chef ook) en houder van het beste restaurant ter wereld. Culinaire liefhebbers kunnen in het BLESS Hotel terecht in het signature restaurant ETXEKO.

BLESS Collection Hotels neemt in de zomer van 2019 ook een hotel in gebruik op Ibiza, het tweede na de opening onlangs van een eerste hotel in Madrid. Het hotel bevindt zich in het noorden van het eiland, nl. in Santa Eulalia del Rio, en biedt 151 kamers aan, een spa, een aantal restaurants waaronder een signature restaurant by Martin Berasategui, twee infinity pools, een Sky lounge bar, een vermouth bar en vergaderzalen, alles gebaseerd op het Hedonist Luxury concept alsook de filosofie van Coco Chanel. Er staan ook DJ sets, modeshows en tentoonstellingen rond visuele kunst en fotografie op het programma.Voor meer info, surf naar BLESSCOLLECTIONHOTELS.COM

Palladium Hotel Group is een Spaanse hotelketen met meer dan 40 jaar ervaring. De keten biedt 48 hotels en bijna 14.000 hotelkamers aan in zes landen, met name Spanje, Mexico, de Dominicaanse Republiek, Jamaica, Italië en Brazilië, en dit onder 9 merken, met name TRS Hotels, Grand Palladium Hotels & Resorts, Palladium Hotels, Palladium Boutique Hotels, Fiesta Hotels & Resorts, Ushuaïa Unexpected Hotels, Ayre Hoteles, Only You Hotels, Bless Collection Hotels, terwijl het ook licentiehouder is van het merk Hard Rock Hotels. Voor meer info, mail naar [email protected]

Reizen naar sportwedstrijden
x

Check Also

Air Europa: meer Dreamliners B787-9 op komst

Vorig jaar ontving Air Europa reeds 2 B787-9 Dreamliners en tussen april en mei komen er ook nog eens twee ...

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.