Home > Destinations > Vijf redenen om nu een all-inclusive vakantie te boeken
5 redenen om voor een all-inclusive vakantie te kiezen

Vijf redenen om nu een all-inclusive vakantie te boeken

Geniet optimaal op jouw ultieme all-inclusive vakantie

Heb jij zin om helemaal tot rust te komen? Wil jij je een week nergens zorgen om maken? Verlang je ernaar om uit te kijken op een adembenemend strand met een zalige cocktail in je rechterhand? Heb jij het gevoel dat je het verdient om je hoofd leeg te maken? Houd jij wel van vakantie, maar niet van het geregel dat erbij komt kijken? Dan is een all-inclusive vakantie de oplossing voor jou! Hieronder vind je vijf redenen om zeker een all-inclusive te boeken en jezelf de rust en het plezier te gunnen dat je zo verdient.


1. Het gemak

Een all-inclusive vakantie biedt je de mogelijkheid om met één klik op de knop een arrangement te boeken inclusief eten, drinken, accommodatie, vlucht en airport pick-up. Het enige dat je hoeft te doen is je koffer inpakken en ultiem genieten van alle mooie momenten. Je hoeft je geen zorgen te maken over je dagprogramma, het vervoer ter plaatse of hoge drankrekeningen. Alles is al geregeld en gedaan. Je vakantie kan nu echt beginnen. Reis je met vrienden? Rekeningen splitsen en discussies over prijzen, restaurants en kwaliteit zijn verleden tijd!

2. De locatie

All-inclusive resorts liggen vaak op sprookjesachtige plekken aan de azuurblauwe zee, parelwitte stranden of op de top van een berg. Bijna altijd ontbijt je op een magische plek aan het water of met een spectaculair uitzicht op de omgeving. Aanschouw de zonsondergang vanaf het dakterras en geniet van een heerlijk wijntje onder een palmboom. De locatie is het geheim van menig all-inclusive resort.

3. Vakantie voor het hele gezin

Ook voor kinderen is een all-inclusive vakantie een fijne optie. Zij kunnen zich vermaken in de zwembaden met waterglijbanen en fonteinen. Daarbij hebben veel all-inclusive resorts een uitgebreid animatieprogramma, waarbij jouw kinderen gemakkelijk in contact komen met leeftijdsgenootjes. Volleybalvelden, tafeltennistafels en knutselruimtes kunnen ook vaak gevonden worden in deze mooie resorts. Door dit ruime aanbod van activiteiten hebben de ouders ook echt even tijd voor elkaar, om een boek te lezen of een bezoek te brengen aan de spa.

5 redenen om voor een all-inclusive vakantie te kiezen

4. Goede prijs-kwaliteit verhouding

Als je je bedenkt dat je na het betalen van je all-inclusive vakantie amper bijkomende kosten hebt behalve een sporadische excursie of een souvenir, is de prijs zeker niet slecht. Vaak kom je zelfs goedkoper uit dan wanneer je een losse vlucht en verblijf boekt. Ook komen je maaltijden en drankconsumpties dan nog bij de reissom. Het kostenplaatje van de vakantie kan dan snel oplopen. Bij een all-inclusive vakantie kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

5. De luxe

De resorts zijn van alle gemakken voorzien, waardoor je je niet hoeft te vervelen. Er zijn vaak meerdere zwembaden, restaurants, bars en speeltuinen. Ook beschikken bijna alle kamers over airco, een mooie badkamer, meerdere oplaadpunten, wifi, televisie en kluisjes. Je hoeft de gemakken van thuis absoluut niet te missen. Fijne vakantie!

Reizen naar sportwedstrijden

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.