Home > Airlines > Delta introduceert nieuwe Premium Economy seats
Delta Airlines Premium Economy

Delta introduceert nieuwe Premium Economy seats

Delta Air Lines introduceert einde 2017 haar nieuwe Premium Economy klasse op de long haul, en dan in eerste instantie aan boord van de A-350 toestellen die de maatschappij vanaf het einde van 2017 in de vloot opneemt.

Passagiers in deze klasse hebben een pitch van 38 inches, terwijl de seats 19 inches breed zijn en de recline 7 inches bedraagt. De stoelen zijn uitgerust met aanpasbare been- en hoofdsteunen, en worden voorzien van een beeldscherm van 13,3 inches en een stopcontact om smartphones en tablets op te laden. Passagiers krijgen voor vertrek ook een drankje aangeboden en mogen op de luchthavens gebruik maken van Skypriority-diensten, zoals voorrang bij het inchecken en fastlanes bij veiligheidscontroles. Vanaf 2018 worden ook de B-777-toestellen van de nieuwe seats voorzien. De komst van de A-350 betekent voor Delta ook de introductie van de Delta One Suite. Elke suite is voorzien van een schuifdeur voor optimale privacy en comfort.

Reizen naar sportwedstrijden

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

Check Also

Discover Penang with Qatar Airways

Test your product knowledge and walk away with one of our 15 prizes!

Please turn AdBlock off

Oops... do you have an ad blocker?

We are always busy finding news that will be of value to you, and to cover our costs we feature ads on this website.  Visitors with ad blocking software severely hamper our ability to do good work for both the reader (you) and our suppliers.


Considering that our ads are not invasive, and may at times even be of great interest to you (famtrip notifications, to name but one), we'd really appreciate if you could turn OFF your ad blocker for this domain name.


Thank you.